Υπηρεσίες

Για μας, είναι ξεκάθαρος ο σκοπός της δουλειάς μας εδώ και τριάντα χρόνια, ειδικές μεταλλικές αρχιτεκτονικές κατασκευές ιδιαίτερης ποιότητας και αισθητικής. Τα projects που ταράζουν τα νερά της καθημερινότητάς μας και μας βγάζουν από τα συνηθισμένα είναι για μας η πεμπτουσία της δουλειά μας.
Ερχόμενοι σε επαφή με εμάς, θα καταλάβετε πως η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας είναι τέτοια, ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας. Η εταιρία μας απευθύνεται σε αρχιτεκτονικά γραφεία, σχεδιαστές χώρου και επίπλου, καλλιτέχνες καθώς και σε ιδιώτες. Απευθυνόμαστε δηλαδή σε όλους όσους επιθυμούν να έχουν στον χώρο τους - προσωπικό ή επαγγελματικό- κάτι μοναδικό που να φέρει τα διαχρονικά χαρακτηριστικά του χειροποίητου, μεράκι και ψυχή.
Με κάθε παραγγελία ο πελάτης μας λαμβάνει αρχικά ένα προσχέδιο (δείγμα) στο οποίο απεικονίζονται όλα τα χαρακτηριστικά του υπό κατασκευή αντικειμένου –το αντικείμενο σε κλίμακα, το υλικό, λεπτομέρειες συγκολλήσεων, τελική απόχρωση. Η διαδικασία αυτή εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές. Κατασκευάζοντας ένα υπό κλίμακα δείγμα κάνουμε την τεχνική μελέτη και όλες τις παρατηρήσεις που απαιτούνται προκειμένου να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά, ο πελάτης αποκτά μία ρεαλιστική εικόνα του αντικειμένου που επιθυμεί να φτιάξει και μπορεί να προβεί σε όποια τροποποίηση επιθυμεί.
Μετά από χρόνια δραστηριοποίησής μας στον χώρο έχουμε τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε την κατασκευή χυτών ορειχάλκινων αντικειμένων καθώς και profile ορείχαλκου ή χαλκού που δεν είναι διαθέσιμα στο εμπόριο. Τα αποτελέσματα αυτά επιτυγχάνονται μέσω ενός μεγάλου δικτύου συνεργατών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Μέσα από το ευρύ δίκτυο συνεργατών μας, ποικίλων ειδικοτήτων, αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση των κατασκευών ακόμα και όταν αυτές δεν αποτελούνται αποκλειστικά από μέταλλο. Συνεργαζόμαστε με διακεκριμένους τεχνίτες στον χώρο της ξυλείας, του γυαλιού και του μαρμάρου. Λόγω της προσωπικής μας σχέσης και της μακροχρόνιας συνεργασίας πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Από αυτή τη συνεργασία επωφελείται ο πελάτης παραλαμβάνοντας ολοκληρωμένη της κατασκευή αλλά και εμείς, παρακολουθώντας την εξέλιξη του χειροποίητου αντικειμένου βήμα – βήμα και έχοντας τον απόλυτο έλεγχο αλλά και την ευθύνη των τεχνικών λεπτομερειών καταλήγουμε σε ένα άρτιο αποτέλεσμα.
Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν χωρίς τους τεχνίτες μας. Είναι συνεργάτες χρόνων που μας ακολουθούν ακούραστοι αφιερώνοντας ατελείωτες ώρες αναβιώνοντας τεχνικές και εφαρμόζοντας διάφορες κατεργασίες προκειμένου να πετύχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε κάθε φορά. Δεν διστάζουμε να ταξιδέψουμε προκειμένου να βρεθούμε κοντά σε τεχνίτες που η ηλικία τους δεν επιτρέπει να έρθουν κοντά μας. Δίπλα τους μάθαμε τεχνικές και κατεργασίες που μας γυρίζουν πολύ πίσω στον χρόνο.

Company Gallery 01
Company Gallery 03
Company Gallery 04
Company Gallery 05
  • «Μεγάλη μου χαρά είναι να προσφέρω στον χώρο κάθε ανθρώπου – επαγγελματικό ή προσωπικό - μοναδικά αντικείμενα φτιαγμένα από ανθρώπινο χέρι, με σκέψη, προσωπική μελέτη και έγνοια... Αντικείμενα που χαρακτηρίζονται από τη χειροποίητη ατέλεια και την αισθητική αρτιότητα... Το αυθεντικό χειροποίητο αντικείμενο επιβάλλεται να έχει άλλωστε και τις ατέλειές του. Τα χειροποίητα αντικείμενα έχουν ό,τι και τα έργα τέχνης... αγάπη, μεράκι, πάθος, έμπνευση, φαντασία, δημιουργικότητα, προσωπικότητα και όλα όσα μπορεί να αφήσει πάνω τους το ανθρώπινο χέρι. Αν δε, τα στοιχεία αυτά ταυτιστούν με τα δικά μας, τότε αναπτύσσεται μία στενή σχέση με το αντικείμενο.»

    Νικος Μπαρους